Back to All Events

Huippuviinitasting 2018


  • Gofore 7 Urho Kekkosen katu Helsinki, 00100 Finland (map)

"Wine is the only artwork you can drink" - Luis Fernando Olaverri.

Baccuksen odotettu Huippuviinitasting on jälleen täällä!
Jos olet jo kyllästymässä Alkon viinitarjontaan, kannattaa joulukuussa suunnata askeleet tähän harvinaislaatuiseen tapahtumaan. Tastingin viinit on nimittäin tällä kertaa hankittu huutokaupoista eri puolilta maailmaa. Nyt sinulla on todella ainutkertainen mahdollisuus päästä maistelemaan huokeaan hintaan viineistä parhaimpia. Tämän tastingin hinta, 50 euroa, ei ole mitään viinien laatuun nähden!

Olitpa sitten tastingien vakiovieras tai ensimmäistä kertaa matkassa, olet enemmän kuin tervetullut syksyn laadukkaimpaan viinitapahtumaan. Tämä tapahtuma jos mikä saa sinut varmasti innostumaan viinien harrastamisesta.

MITÄ: Huippuviinitasting
MISSÄ: Gofore, Urho Kekkosen katu 7 B, 8 krs
MILLOIN: Perjantai 14.12. klo 19.00
HINTA: 50€

Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 28.11. klo 12:00 tapahtumassa julkaistavan linkin kautta. Paikkoja on tarjolla alle kymmenen kappaletta, joten nyt jos koskaan on syytä olla nopea! Ilmoittautuminen on sitova.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan huippuviineistä kanssamme!

Later Event: January 30
Itävalta-tasting