Back to All Events

Baccuksen pikkujoulut & Hallitusvalinta 2019


  • KY-talo 21 Pohjoinen Rautatiekatu Helsinki, 00100 Finland (map)

✨Hallitushaku vuodelle 2019 on auki NYT!✨

Kiinnostavatko viinit ja haluaisit oppia niistä lisää? Haluaisitko myös päästä mukaan järkkäilemään tapahtumia ja vaikuttamaan viinikerhon toimintaan? Jos vastasit kyllä, hae mukaan Viinikerho Baccuksen hallitukseen kaudelle 2019!

Aalto-yliopiston Viinikerho Baccuksen sääntömääräinen syyskokous ja tulevan vuoden hallituksen valinta järjestetään keskiviikkona 21.11. KY-talon kolmannen kerroksen saunalla klo 19 alkaen. Hallituksen valinnan jälkeen ilta jatkuu kerhon pikkujouluilla, jotka ovat avoimet kaikille kerhomme jäsenille.


🍷HALLITUSHAKU 2019:🍷

Hallituksen jäsenet osallistuvat tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen, ja toisaalta vastaavat kerhon toiminnan kehittämisestä. Etuina liittymisessä ovat mahtavaan viinitietoiseen porukkaan tutustuminen, rento hengailu ja viinin lipittely vuoden mittaan sekä luonnollisesti Baccuksen tapahtumiin osallistuminen ilmaiseksi hallituskauden ajan! Hallituksessa toimiminen edellyttää kokouksiin ja tapahtumiin osallistumista, mutta työmäärällisesti olemme moniin muihin yhdistyksiin verrattuna melko rento kerho. Viinitietämyksestä tai sen puutteesta on aivan turha murehtia, tärkeintä on hyvä asenne ja innostuneisuus – parhaiten oppii tehdessä!

Hallitukseen voivat hakea kaikki Aalto-ylipiston opiskelijat, jotka ovat kerhomme jäseniä. Pääaineella, vuosikurssilla, viinitietämyksellä tai kokemuksella ei ole merkitystä – pääasia on, että viini on sydäntäsi lähellä ja olet kiinnostunut toiminnastamme! Hallitukseen valitaan vuosittain 10 henkilöä, jotka valitaan valintakokouksessa äänestämällä. Mikäli kiinnostuit hallitukseen hakemisesta, täytä ennakkotietolomake alla olevan linkin takaa ja ilmesty paikalle valintakokoukseen 21.11! Jos et pääsekään paikalle, mutta haluaisit kuitenkin mukaan, ilmoita se erikseen hakulomakkeessa ja luemme esittelysi tilausuudessa puolestasi.

Linkki hallitushakulomakkeeseen:
https://goo.gl/forms/l9cf6zToBv5iNWo22

Hallituspaikoista kiinnostuneiden lisäksi tervetulleita ovat myös kaikki kerhon jäsenistöön kuuluvat, sillä hallituspaikoista äänestetään paikalle saapuvan jäsenistön kesken. Tule siis paikalle, ota viinilasi käteen ja vaikuta!


🎄PIKKUJOULUT:🎄

Virallisen osuuden jälkeen nostamme maljan uudelle hallitukselle ja jatkamme iltaa Baccuksen pikkujoulujen merkeissä. Tiedossa on tuttuun tapaan erinomaisia viinejä ja pientä purtavaa, tervetuloa mukaan!


Mikäli sinulla on mitään kysymyksiä hallitushakuun, vastuisiin tai kerhon toimintaan liittyen, laita viestiä meille osoitteeseen baccus@kyweb.fi.

Nähdään hallitusvalinnassa & pikkujouluissa! 🥳🎉

Later Event: December 14
Huippuviinitasting 2018