Back to All Events

Viinikoulu 2019

  • KY-talo (Yläkertsi) 21 Pohjoinen Rautatiekatu Helsinki, 00100 Finland (map)

Tiedätkö miten viiniä maistetaan oikeaoppisesti tai miten ruoka ja viini yhdistetään? Entä mitä tarkoittaa sana ”terroir”? Tule selvittämään vastaukset näihin sekä moniin muihin viiniin liittyviin kysymyksiin Baccuksen viinikoulussa!

Viinikoulu järjestetään kolmena peräkkäisenä tiistaina maaliskuussa ja sen aikana on tarkoitus maistella rennolla fiiliksellä viinejä sekä oppia samalla viinitiedon perusteista. Viinikoulussa käydään läpi mm. viinin historiaa ja valmistusta, rypälelajikkeiden ja alueiden ominaispiirteitä sekä tietenkin viinin ja ruoan yhdistämistä. Tapaamisten aikana tulemme maistelemaan noin 20 erilaista viiniä, joten tämä on myös erinomainen tilaisuus tutustua omaan viinimakuun ja kenties löytää maisteltavien joukosta uusi suosikkiviini!

Viinikoulun viikkoteemat ovat aikaisempien vuosien tapaan seuraavat:
12.3. Valkoviinit
19.3. Punaviinit
26.3. Kuohuviinit ja makeat viinit

Viinikoulun yhteishinta kaikilta kolmelta kerralta on 39 euroa. Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 6.3. kello 12:00 verkkokaupassa. Paikkoja on tälläkin kertaa rajoitetusti, joten toimi nopeasti! Muistathan että ilmoittautuminen on sitova.

MITÄ: Baccuksen viinikoulu 2019
MISSÄ: KY-talon Yläkertsi
MILLOIN: Tiistaisin 12.3., 19.3. ja 26.3. klo 18:00
HINTA: 39 € (yhteishinta kaikilta kolmelta kerralta)
ILMOITTAUTUMINEN: Keskiviikkona 6.3.2019

Huomioithan, että tapahtuman sisältö on hyvin samankaltainen kuin vuonna 2018.

Lämpimästi tervetuloa!

**Please note that this event is held in Finnish.**

Earlier Event: February 27
Erikoisuuksia maailmalta
Later Event: April 27
Sparkling Night 2019